Hemsida och Forum

Förutom själva hemsidan finns det ett diskussionsforum, som existerade innan hemsidan byggdes, där finns också en hel del information om föreningen och dess verksamhet. Klickar man på menyvalet "Forum" i menyn till vänster dyker Forumet upp som en underavdelning till hemsidan. Du kan också välja att högerklicka på länken och välja något av alternativen "Öppna länk i ny flik" eller "Öppna länk i nytt fönster", då får man upp Forumet helt separat.

Både Forumet och hemsidan har ett inloggningsförfarande som man tyvärr får se som separata från varandra. Vi har gjort försök att synkronisera inloggningen, men har varit tvungna att gå ifrån detta. Däremot kan man givetvis ha samma användarnamn och lösenord för båda inloggningarna, det är standard för alla föreningens medlemmar.

Som icke medlem kan du bli registrerad på hemsidan och/eller på Forumet (med begränsade rättigheter) om du skriver ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Efter registrering på hemsidan kan man skriva inlägg, de kommer dock inte att dyka upp direkt utan måste först modereras. På begäran till samma epostadress som ovan kan man eventuellt bli uppgraderad så att inläggen publiceras direkt.

Observera att de åsikter som framförs i artiklarna, inläggen och kommentarerna är skribenternas egna, och är helt fristående från Energiminnesfonden.se som alltså inte kan ta något ansvar för eventuella köp- och säljråd eller de andra rekommendationer som ev kan förekomma. Som vanligt gäller att den som investerar i aktier och andra finansiella instrument har hela ansvaret själv.