Adolf Lundin  Vi minns Adolf Lundin - en av Sveriges främsta entrepenörer genom tiderna, en föregångsman som tidigt insåg att oljan inom kort tid skulle övergå från
  att vara en ständigt flödande energiresurs till att vara en bristvara som skulle bli allt mer värdefull.
  Energiminnesfonden.se delar ut sitt årliga Energiminnespris till en förtjänt organisation eller individ på Adolf Lundins dödsdag den 30 september.

Snart är det dags!

Publicerad lördag, 03 september 2011 Skriven av Svempa

Det är snart dags att anordna omröstningen om vem/vilka som ska bli mottagare av 2011 års Energiminnespris. I år har vi enligt föreningsstämans beslut hela 50000 kr att dela ut!

Kom gärna redan nu med nomineringar till styrelsen om just ditt favoritändamål. Du kan göra detta via mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på något annat sätt, t ex via kommentarsfältet nedan.

Jag vill i sammanhanget påminna om förra årets Energiminnespris, det finns i vårt Forum en utförlig redogörelse med många fina bilder för hur pengarna som tilldelades till skolan i Indonesien användes, man behöver inte heller vara inloggad för att läsa utan det är bara att gå direkt till http://www.energiminnesfonden.se/BB/viewtopic.php?f=37&t=211 .